2012. augusztus 1., szerda

Harcsatöpörtyű - a legjobb party falatka

Hétvégén lazacot sütöttem, de leves híján, szerettem volna valami előételt készíteni. Eszembe jutott, hogy Réka barátnőm, karácsonykor harcsatöpörtyűt szokott nekünk kínálni a főétel előtt, mindenféle mártogatóssal, így gyorsan kiástam a mélyhűtőből egy egész harcsafilét. Fantasztikusan egyszerű, gyorsan kész van és sörkorcsolyának is kiváló lehet. Vasárnap kerti partyra megyünk, ahová biztosan viszek egy nagyobb mennyiséget! :) 


Hozzávalók 4 személyre (a halhoz): 2 szelet afrikai harcsa filé, kukoricaliszt, só, bors

Hozzávalók 4 személyre (a mártogatóshoz): 1 doboz tejföl, friss kapor, petrezselyem, egy pici citromlé és só

Elkészítés: A halat bőrével együtt kockára vágom, sózom, borsozom és kukoricalisztbe forgatom. Bő forró olajban pirosra sütöm, mártogatóssal kínálom.

Jó étvágyat! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hiba történt a modul működésében
Related Posts with Thumbnails