2010. szeptember 21., kedd

Füstölt lazac tormahabbal

A halas előételek közül, szerintem ez az egyik legegyszerűbben elkészíthető. :)

Nem kell hozzá más, mint vékonyra szeletelt füstölt lazac ( nagyobb supermarketekben mindig kapható), felvert tejszín, torma, esetleg pici majonéz (elhagyható), a tálaláshoz citrom és pirítós. Nem írok arányokat a habhoz, mert ez ízlés kérdése. Azért ügyeljünk arra, hogy csak annyi tormát tegyünk bele, amennyitől még nem fog elcsöppenni a vendégek orra! :) A lazac elég sós, ezért a habba már ne tegyünk. Nem akartam borzolni a kedélyeket azzal, hogy ezt az amúgy sem diétás előételt megspékelem még egy kis vajjal a pirítóshoz, ezért nincs a képen...........de azért megsúgom, "sajnos" úgy finom igazán. ;)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails